Martin Verwoert (68) is aangetreden als voorzitter van de raad van commissarissen van de onlangs opgerichte Jamani Group BV. De onderneming is ontstaan uit een fusie tussen Dekbed-Discounter.nl, de grootste online beddenverkoper van de Benelux, en De Arend, een van Nederlands grootste specialisten in meubilair voor horeca, zorg, kantoor en onderwijs.

Verwoert is al meer dan 35 jaar werkzaam in projectontwikkeling en de vastgoedbranche en had diverse functies als ondernemer en bestuurder. Na de verkoop van zijn onderneming IPMMC in 2007 richtte hij MAVET op, waarmee hij optreedt als projectontwikkelaar en beleggingsadviseur.

Jonge ondernemers steunen
Als voorzitter van de RvC van de Jamani Group ondersteunt en adviseert Verwoert de jonge ondernemers onder andere bij grote financiële vraagstukken en bij de aanschaf van nieuwe panden. “We hebben met Martin Verwoert een fijne sparringpartner gevonden met wie de Jamani Group zijn ambities kan waarmaken en overtreffen”, zegt medeoprichter Niels Verwij. Het jonge bedrijf hoopt in 2019 een omzet te bereiken van €100 miljoen.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special