Maart-editie Vastgoedvergelijker E-magazine online

Vandaag is de maart-editie van het Vastgoedvergelijker E-magazine verschenen. In deze derde editie van 2011 worden de eerste twee - van in totaal tien - aandachtpunten besproken die voor de particuliere belegger essentieel zijn, wanneer hij of zij een keuze maakt voor een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds. Deze eerste twee aandachtpunten maken deel uit van het door John Kuik, directeur van de Stichting Transparantie Vastgoedfondsen (STV), geschreven artikel "Let op uw Saeck".

Vastgoedvergelijker.nl en de STV zullen deze tien aandachtspunten in de komende maanden behandelen in het Vastgoedvergelijker E-magazine. Deze editie beginnen we met de aandachtspunten één en twee: Indien er geen prospectus is dan wel geen getoetst prospectus, waar moet een potentiële belegger dan op letten?

Verder kijken we in deze editie met participatiefondsaanbieder RijnVast naar de zorgsector in Duitsland en nemen we een kijkje op het Financieringsdebat met alle kopstukken uit de Nederlandse financieringssector. Daarnaast lezen we over een onderzoek van de Erasmus Universiteit, dat energiezuinig kantoren de belegger meer huur opbrengen en gaan we verder in op de oplopende leegstand in de winkelsector.

Gerdo de Jager sluit af in zijn research katern met het artikel: ‘Verdienmodule besloten vastgoedfondsen moet op de schop'. Uiteraard ontbreekt het laatste nieuws niet.

Het maandelijks te verschijnen Vastgoedvergelijker E-magazine is interessant voor iedereen die belegt in zowel beursgenoteerd als niet-genoteerd vastgoed zoals zoals vastgoedcv's, -maatschappen en -obligaties.

Klik hier om direct naar het magazine te gaan.

Reacties