Carolien Vermaas treedt toe tot directie HD

Carolien Vermaas (45 jaar) trad per 1 juli 2019 toe tot de directie van HD als directeur met focus op senioren- en zorghuisvesting. Het afgelopen jaar ondersteunde Carolien het team van HD al op strategische adviesniveau vanuit haar eigen bureau en gaf zij invulling aan diverse vastgoedtenders voor zorgorganisaties. 

Het afgelopen jaren is HD in de zorgmarkt voor zowel de kleinschalige als de intramurale zorghuisvesting op de kaart gezet. In het marktsegment voor kleinschalige woonzorglocaties heeft Mark Logtenberg onder meer als founding partner van KenniZ een goede naam opgebouwd en wordt gewerkt aan duurzame relaties met enkele exploitanten en beleggers.

Bij de traditionele, intramurale zorginstellingen heeft HD het afgelopen jaar meegedaan aan enkele tenders en is HD met diverse zorgpartners in gesprek.

De directie van HD bestaat vanaf 1 juli uit Robin Dijkgraaf (algemeen directeur), Peter van Oevelen (financieel directeur), Reinier Hartman (directeur Ontwikkeling) en Carolien Vermaas (directeur senioren- en zorghuisvesting).



Reacties


Laatste nieuws