Ballast Nedam versterkt positie met Heddes

Ballast Nedam heeft overeenstemming bereikt over de overname van een deel van de activiteiten van bouwbedrijf Heddes. Het betreft de overname van 16 projecten met een volume van ongeveer € 100 miljoen en de kleinbouwactiviteiten. Heddes Bouw & Ontwikkeling gaat vanuit het hoofdkantoor in Hoorn opereren met ruim 100 medewerkers.

Heddes is een gerenommeerd bouwbedrijf met een uitstekende reputatie. Voorzitter van de raad van bestuur van Ballast Nedam, Theo Bruijninckx toont zich verheugd over deze snelle doorstart: "Het betekent voor ons een waardevolle versterking in de regio Noord-Holland met een prachtig bedrijf, dat weer met de toekomst aan de slag kan. Goed is dat Niels Doodeman als directeur van Heddes Bouw & Ontwikkeling de continuïteit waarborgt".

De werkgelegenheid voor ruim 100 medewerkers kon worden behouden door de snelheid van handelen van de curator en de voortgezette betrokkenheid van Euler Hermes. De transactie is definitief nadat de vereiste goedkeuring van de NMa is gegeven.

 

Reacties