VJ Commentaar: Vastgoedeigenaren hebben ook schuld aan drama Hudson’s Bay

Ruim drie jaar na het faillissement van V&D telt de Nederlandse retailsector de dagen af voor opnieuw een bankroet van enorme omvang. Dat Hudson’s Bay afstevent op een faillissement is wel duidelijk. De vastgoedsector gaat hierin niet vrijuit.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Wie het concept al kende voor opening van d ewinkels had al twijfel moeten hebben. Wie binnen 2 weken na opening (zelfs in Amsterdam en Den Haag) de winkels had bezocht wist het al zeker: niet OF Hudson's Bay het zou redden, maar WANNEER het afgelopen zou zijn was meer de vraag. De binnensteden hebben nu wat minder leegstand, dus een mooi moment voor herontwikkeling naar een bestendig concept en geen 'middle-of-the-road' warenhuizen meer. die rol is overgenomen door internet-shopping.

Geplaatst op 13 juni 2019 om 18:48


Dossier Hudson's Bay

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022