Vastgoedjournaal komt met permanente vastgoedfondsenlijst

Met ingang van vandaag start Vastgoedjournaal met een permanent overzicht van vrijwel alle niet-genoteerde vastgoedfondsen die open staan voor toetreding van nieuwe beleggers. In de rubriek ‘Fondsen' op de homepage zijn nu 33 fondsen -waaronder vastgoedCV's, NV's, BV's en obligaties - opgenomen van verschillende gerenommeerde fondsaanbieders met de belangrijkste kerngegevens zoals participatiebedrag, geprognosticeerd rendement en soort vastgoed. Met deze nieuwe service bouwt Vastgoedjournaal haar dienstverlening voor de vastgoedsector opnieuw verder uit. Klik HIER om direct naar de lijst te gaan.

Dankzij het fondsenoverzicht van Vastgoedjournaal kunnen beleggers snel het fonds van hun voorkeur vinden. Dankzij de link worden beleggers geleid naar Vastgoedvergelijker.nl waar alle kenmerken en gegevens van het fonds in kwestie staan beschreven. Daarnaast kan online het prospectus en een diepgaande fondsanalyse van Beurswaage worden gedownload zodat beleggers met meer en betere informatie besluiten of ze in het betreffende fonds willen investeren.

Onze samenwerkende partner Vastgoedvergelijker - www.vastgoedvergelijker.nl - is de eerste onafhankelijke website met het complete overzicht van de belangrijkste vastgoedfondsen en beleggingspanden in Nederland. Niet alleen de beginnende belegger, maar ook de gevorderde belegger, vindt hier de meest relevante informatie van zowel vastgoedfondsen als beleggingspanden overzichtelijk naast elkaar.

Beurswaage Fondsanalisten - www.beurswaage.nl - verricht onafhankelijk en permanent onderzoek naar de ontwikkelingen in de vastgoedmarkten. Naast algemene analyses publiceert Beurswaage vrijwel wekelijks een grondige analyse van een nieuw op de markt gekomen vastgoedfonds. Die analyses zijn ook te vinden in de Research rubriek van Vastgoedjournaal.

 

Reacties