NeVaCon 2019 sprekers: Roland Koopman, George van Houtem, Marjolein Bongers

Op vrijdag 21 juni 2019 vindt het Nederlands Vastgoed Congres (NeVaCon) plaats in Nijkerk. Zoals eerder aangekondigd is Vastgoedjournaal de mediapartner van NeVaCon 2019. NeVaCon is het jaarlijkse vastgoedevent georganiseerd door VBO. Dit jaar verwelkomt NeVaCon weer diverse inspirerende sprekers.

Dagvoorzitter en host van de NeVaCon Talks - Roland Koopman
Ook dit jaar mag NeVaCon Roland Koopman, jourmalist RTLZ, weer verwelkomen. Koopman is de dagvoorzitter en host van de NeVaCon talks tijdens deze editie. Roland Koopman begeleidt de bezoekers door de dag als presentator.

Onderhandelingsexpert - Mr George van Houtem MBA
Mr George van Houtem MBA begeleidt onderhandelingen, treedt op als voorzitter en bemiddelt bij zakelijke geschillen en conflicten. Hij adviseert bedrijven en instellingen in hun onderhandelingen en traint en coacht onderhandelaars op hun onderhandelingsvaardigheden en -technieken. George van Houtem is een veel gevraagde spreker op congressen en spreekt dit jaar ook op NeVaCon.

Social Media expert - Marjolein Bongers
Hoe kun je social media in een continu veranderend medialandschap zo effectief mogelijk inzetten? Het is een vraag waar vele bedrijven – zowel groot als klein – tegenwoordig mee worstelen. Voor het antwoord op deze vraag boeken bedrijven steeds vaker Marjolein Bongers. Marjolein is een veelgevraagde keynote spreker en oprichter van House of Social Media. Op NeVaCon 2019 zal ze hier een antwoord op geven.

Registreer u nu!
Heeft u zich al geregistreerd voor NeVaCon 2019? De toegang voor NeVaCon is gratis. Registreer u nu via Nevacon.nl!

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021