Solid Recruitment sluit samenwerking met PAS voor werving nieuw personeel

PAS b.v. en Solid Recruitment hebben vandaag op de vastgoedbeurs Provada te Amsterdam een partnership getekend voor een meerjarige samenwerking voor de werving van vastgoedprofessionals. Werving- en selectiebureau Solid Recruitment gaat adviesbureau PAS helpen door te groeien naar circa 35 medewerkers gedurende de komende 3 jaar door middel van de werving van met name planeconomen.

Met de ondertekening van het partnership gaan PAS en Solid Recruitment een exclusieve samenwerking aan die PAS de mogelijkheid geeft om de noodzakelijke groei van medewerkers te realiseren die hun indrukwekkende opdrachtenportefeuille vereist. “Wij streven naar een groei van onze organisatie naar 35 hooggekwalificeerde adviseurs en zijn er van overtuigd dat Solid Recruitment hiervoor de aangewezen partner is”, aldus Annelie Snijder, algemeen directeur van PAS b.v.

“En de Provada was voor de ondertekening van deze overeenkomst vanzelfsprekend de ideale plek”, sluit Jaron Bollegraaf, directeur van Solid Recruitment, hierop aan. “Wij zien PAS als erg mooie partner waar wij graag deze uitdaging mee aangaan, omdat we beide dezelfde ambitie delen om toonaangevend te zijn binnen onze wederzijdse vakgebieden”.

Over PAS en Solid Recruitment
Adviesbureau PAS is al sinds 1993 specialist in planeconomie. De planeconomen van PAS brengen de financiële haalbaarheid van in het oog springende en spraakmakende gebiedsontwikkelingen in kaart. Ook met betrekking tot gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht ondersteunen de adviseurs van PAS nationale en internationale opdrachtgevers. 

Solid Recruitment is hét werving & selectiebureau gespecialiseerd in vastgoedprofessionals. Opgericht in 2003 zijn ze toonaangevend in werving & selectie, detachering en executive search voor vastgoedfuncties op overwegend HBO- en academisch niveau. Als marktleider in Nederland kan Solid Recruitment putten uit een ongeëvenaard netwerk van opdrachtgevers en vastgoedprofessionals. Het netwerk van kandidaten omvat ruim 14.500 vastgoedprofessionals door heel Nederland, variërend van starters op de arbeidsmarkt tot en met directieniveau. De opdrachtgevers bevinden zich in de volle breedte van de vastgoedmarkt en zijn onder andere actief op het gebied van vastgoedbeleggingen, projectontwikkeling, asset- en vastgoedmanagement, projectmanagement en agency.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022