Beelen lanceert Beelen NEXT – the future of green

Beelen NEXT is het nieuwe bedrijfsonderdeel van de Beelen Groep, gericht op innovatie en de toekomst. Voortbouwend op meer dan 26 jaar kennis en ervaring van Beelen Groep zal NEXT met concrete projecten en lef werken aan de bouwstenen van een duurzame wereld en de toekomst van Beelen Groep.

NEXT richt zich op innovaties binnen de bestaande bedrijfsonderdelen - sloopwerken, recycling, bouw-en sloopafval, bedrijfsafval en asbestverwijdering – maar ook op nieuw te ontwikkelen activiteiten. Belangrijkste speerpunten zijn circulariteit, digitalisatie en maatschappelijke impact.

Eerste wapenfeiten van NEXT zijn bijvoorbeeld:
-Het digitaal inzichtelijk maken van de voorraad aan gebruikte bouwmaterialen via de website https://beelennext.nl/shop/
-Ontwikkeling van de eerste Circulaire Bouwhub te Amsterdam.
-Een mobiele composteringsmachine voor festivals en evenementen, waarmee GFT ter plekke en in 24 uur wordt omgezet in compost.

Beelen groeide in ruim zesentwintig jaar uit tot grootste, duurzame aannemer in de sloopsector. Ook verwijdert Beelen asbest en zijn ze gespecialiseerd in zowel bouw-/sloopafval als bedrijfsafval. Samen met opdrachtgevers en partners werkt Beelen elke dag aan het hoogwaardig hergebruiken van materialen en bouwstoffen die vrijkomen bij haar projecten.

De lancering van NEXT is een uitnodiging aan alle marktpartijen om samen met Beelen ‘the NEXT step’ te zetten. Meer weten? Bezoek ons op de PROVADA (Hal 10 Stand 3) of kijk op https://www.beelennext.nl/Reacties


Laatste nieuws