Voor het tweede jaar maakt de Future Startup Battle (foto) onderdeel uit van de PROVADA, een innovatieplatform voor startups en hun ideeën omtrent innovatie binnen het onderwerp: ‘Are we fit for the Future?’. HUURGARANT.com is geselecteerd om hierbij als een van de ruim 50 startups mee te doen met haar unieke concept binnen de markt van huurwoningen. Hiervoor pitchte HUURGARANT.com op 5 februari 2019 haar oplossing voor de vastgoedsector aan een vakjury.

HUURGARANT.com is altijd bezig met innovatie en speelt met name in op het vraagstuk omtrent het belangrijker en intensiever worden van het beheer en het beperken van leegstand binnen vastgoedportefeuilles.

Zorgen uit handen nemen
Op dit moment wordt door woningeigenaren nog onvoldoende voorbereid op de toekomstige veranderingen binnen de markt. De focus komt steeds meer te liggen op innovatie, efficiëntie en duurzaamheid, maar ook de lat voor eisen waaraan voldaan dient te worden en kwaliteitsstandaarden komt alsmaar hoger te liggen. Hoe kunnen woningeigenaren hier in de toekomst op een inventieve manier mee omgaan?

In de visie van HUURGARANT.com is aanhuren het bemiddelen van de toekomst. Waar bemiddelaars enkel het proces begeleiden, neemt HUURGARANT.com alle zorgen bij woningeigenaren uit handen.

Uitbesteden verhuur
Alleen door samen te werken met de juiste partijen binnen de vastgoedmarkt kunnen woningeigenaren het optimale (blijven) halen uit hun portefeuille. Door middel van het uitbesteden van het volledige verhuur- én beheerproces aan een betrouwbare organisatie die de woning van particuliere verhuurders en beleggers huurt, wordt het risico beperkt en worden alle zorgen uit handen genomen.

Zo kunnen particuliere verhuurders en beleggers zich volledig focussen op de verbetering en uitbreiding van de portefeuille, terwijl in de tussentijd het beheer en de controle over de huidige portefeuille in goede handen is. Zorgeloos verhuren, dat is waar HUURGARANT.com voor staat!

Deze week vindt op 4, 5 & 6 juni de 15e editie van de PROVADA plaats. Uiteraard is HUURGARANT.com hierbij ook aanwezig. Hopelijk zien wij u daar!

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie ontvangen over ons concept, neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010-2617023 of kijk op onze website www.huurgarant.com

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021