Nieuwe naam en functionaliteiten: OfficeShow wordt Gary

OfficeShow, de online vastgoedbrochure voor vastgoedportefeuilles, krijgt een nieuwe naam: Gary. Hiermee wil het bedrijf een bredere doelgroep aanspreken binnen het vastgoed en zich richten op internationale expansie. Ook zullen de functionaliteiten verder worden uitgebreid.

OfficeShow staat bekend om zijn eenvoudige en doeltreffende mogelijkheden om een vastgoedportefeuille te digitaliseren. In een handomdraai een digitale brochure van elk object uit een vastgoedportefeuille en met diverse marketing tools om het maximale uit elk aanbod te halen. De functionaliteiten van OfficeShow zullen niet verdwijnen, maar worden verbeterd en uitgebreid om de klant een nog betere, completere en efficiëntere ervaring te geven.

Internationale vraag
“Door de groeiende internationale vraag vanuit diverse vastgoed sectoren hebben wij besloten om een rebranding door te voeren met OfficeShow die beter past bij onze visie om de vastgoedbranche zichzelf beter laten presenteren," aldus Jocco Paasse & Gerrit ter Braake, de oprichters van Gary.

Voordelen op een rij
Een aantal voordelen van Gary:

  • Presenteert vastgoed optimaal: Gary is dé tool voor het optimaal presenteren van vastgoed. Of het nu gaat om een enkel object of gehele portefeuille, Gary maakt het leven voor iedere vastgoedprofessional een stuk eenvoudiger en succesvoller.
  • Geautomatiseerd en binnen een paar klikken online: Dankzij diverse slimme koppelingen is Gary in staat om alle data (content) geautomatiseerd te plaatsen in het online objectdossier. Het proces van aanvraag tot online is hierdoor erg simpel middels Gary’s klantenportaal. Eenmaal online weet Gary wie de bezoekers zijn van dit objectdossier.
  • Ongelimiteerd een digitale portfolio inzichtelijk en deelbaar: Met slechts een paar klikken wordt een online website voor een object gecreëerd, is een portefeuille altijd bij de hand via een mobiele app en wordt gemakkelijk en snel een digitale brochure naar (potentiële) klanten verstuurd.

Benieuwd naar wat Gary nog meer te bieden heeft of voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan de website via www.gogary.com.



Reacties


Laatste nieuws