Hubbs garandeert beleggers maandelijkse huuropbrengst

De Nederlandse economie is vorig jaar wederom gegroeid. De werkloosheid is historisch laag en het aantal vacatures is nog nooit zo hoog geweest. Expats zijn van groot belang om invulling te geven aan de krapte op de arbeidsmarkt en daarmee is de vraag naar woningen voor buitenlandse werknemers enorm. Dat biedt volgens Ruud Schumacher, mede-eigenaar van Hubbs, mooie kansen voor (particuliere) beleggers die willen investeren in vastgoed.

Hubbs is makelaar, beheerder en huurder ineen en onderscheidt zich met zijn concept van de traditionele verhuurmakelaar. Het bedrijf biedt verhuurgarantie, ook bij leegstand. Zo is de vastgoedbelegger verzekerd van zijn maandelijkse huuropbrengst.

Schumacher: “Onze naam is ontstaan door onze rol tussen vraag en aanbod. Het gaat om de vraag vanuit organisaties die op zoek zijn naar kwalitatief goede huisvesting. En het aanbod in woonruimte dat wordt gecreëerd door particuliere verhuurders en vastgoedbeleggers. Wij zoeken graag met beide partijen naar de juiste oplossing.”


Expats belangrijk in opvangen personeelstekort
Het groeiende netwerk van (inter)nationale bedrijven en multinationals versterkt de vraag naar huisvesting voor expats. Inzet van expats is voor enkele sectoren zelfs bittere noodzaak. Sectoren met veel moeilijk vervulbare vacatures zijn de bouw, industrie, ICT, transport- en logistieksector en de horeca.

Het CBS komt met zorgwekkende cijfers over het aantal openstaande vacatures in ons land. Daarnaast vergrijst Nederland in rap tempo. Met als gevolg dat er steeds meer 65-plussers zijn en steeds minder werkenden. Dus moet er buiten de landsgrenzen worden gezocht naar personeel.

“Wij zien in de markt dat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar woningen voor hun personeel. Alleen is het een tijdrovende en complexe taak om huisvesting zelf te regelen. Dankzij ons netwerk en ervaring in deze branche weten wij deze taak te vervullen en bieden we de zekerheid dat expats een kwalitatief goede woning krijgen, waar zij met plezier wonen. De woningen zijn volledig en met zorg ingericht. Van keukengerei tot aan bedlinnen. Instapklaar, alleen de boodschappen zijn nog nodig”, aldus Schumacher.

Altijd gegarandeerde huur
Hubbs treedt niet alleen op als makelaar, maar ook als huurder en beheerder. “Wij begeleiden vastgoedbeleggers en particulieren in het aankoopproces, huren vervolgens de woning(en) en zorgen voor geschikte bewoners. Bovendien doen wij het technische en het financiële beheer en onderhouden wij alle contacten met de bewoners en bedrijven. Hubbs blijft gedurende het gehele traject van verhuur betrokken. Waar de dienstverlening van de traditionele verhuurmakelaar stopt, begint het pas voor ons. Wij bemiddelen niet om er vervolgens tussenuit te stappen, maar gaan juist een langdurige relatie aan met de vastgoedeigenaar”, vertelt Schumacher.

Verhuren zonder kopzorgen
Naast een aantrekkelijk rendement willen vastgoedbeleggers volgens Schumacher vooral geen kopzorgen. “Verhuurders zitten er niet op te wachten dat een huurder belt voor een lekkende kraan of een cv-storing. Het beheer van de woning wordt als service kosteloos aangeboden. Onze inspecteurs voeren maandelijks controles uit in de woningen en kunnen eventuele reparaties en storingen snel oplossen.”

Te mooi om waar te zijn?
“Verhuurders stellen vaak de vraag hoe Hubbs de harde garanties kan geven”, zegt Schumacher. “Doordat het aantal expats de komende jaren toeneemt, kunnen wij verhuurders ook voor langere periode zekerheid bieden. Door onze jarenlange ervaring in deze branche, hebben we een ruim netwerk opgebouwd dat wij door en door kennen. Wij weten bij welke opdrachtgever een aangeboden woning past. Omdat we deze bedrijven goed kennen, kunnen vastgoedbeleggers er zeker van zijn dat hun object wordt bewoond door betrouwbare bewoners uit ons netwerk.”
 

T: +31(0)85-1303871 
W:
www.hubbs.nl
M: info@hubbs.nlReacties


Laatste nieuws