Van Kaam in dienst bij Wereldhave als Directeur Verhuur Nederland

Vanaf morgen treedt Chris van Kaam in dienst bij Wereldhave als verantwoordelijke voor de commerciële activiteiten en verhuur binnen de Nederlandse portefeuille van Wereldhave. Chris Van Kaam is 12 jaar werkzaam geweest bij DTZ Zadelhoff, waarvan de laatste drie jaar als Adjunct Directeur Retail Services. In zijn vorige positie(s) was Van Kaam o.a. medeverantwoordelijk voor het Retail team van DTZ Zadelhoff en daarbij o.a. betrokken bij het Musiskwartier Arnhem en Stadshart Lelystad.

Met de aanstelling van Van Kaam is het Management Team van Wereldhave Nederland compleet en zal naast eerdergenoemde bestaan uit Hans Vermeeren (Managing Director), Richard Reulink (Ontwikkeling) Edwin van de Woestijne (Shopping Center Management) en Raymond Toet (Controlling).

Wereldhave heeft in 2010 de Nederlandse portefeuille substantieel uitgebreid met de aankoop van vijf winkelcentra voor € 265 mln. De totale winkelcentrumportefeuille in Nederland heeft nu een omvang van ca € 500 mln. Huurgroei door middel van actief winkelcentrummanagement en renovatie en uitbreiding van winkelcentra zijn de kerntaken van de Nederlandse organisatie.

Reacties