De Weerd wordt CFO van Annexum

Per 1 maart treedt Roel de Weerd (1970) als CFO toe tot de directie van fondsenaanbieder Annexum. De Weerd heeft jarenlange ervaring in vastgoed. Hij was vanaf 2006 CFO bij Acteeum groep, een winkelcentrumontwikkelaar en -manager voor institutionele beleggers. Daarvoor was hij onder meer CFO van Ahold Vastgoed BV.

Huib Boissevain, directeur Annexum: "Ons bedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid en dat willen we blijven doen. Cruciaal bij de bedrijfsvoering van Annexum is dat die groei stabiel blijft verlopen en onze balans sterk blijft. Daarnaast vinden we transparantie een zeer belangrijk onderdeel binnen onze operatie. Met de toetreding van Roel tot ons team verwachten we deze onderdelen te kunnen waarborgen."

De Weerd vult aan: "Annexum staat bekend als een toonaangevende speler binnen de vastgoedsector die zich hard maakt voor een open en heldere financiële huishouding en berichtgeving rondom hun fondsen. Omdat ik een bijdrage kan leveren aan dit bedrijf in een periode met toenemende regelgeving, een grote roep om transparantie en dynamische economische omstandigheden, weet ik zeker dat ik een aantrekkelijke uitdaging aan ga."

Roel de Weerd is oorspronkelijk bedrijfseconoom en tevens registeraccountant. Hij was eerder in zijn loopbaan senior accountant bij PricewaterhouseCoopers, business controller bij KPN Telecom en consultant bij Arthur Andersen Corporate Finance. Hierna werd hij finance manager bij Ahold Real Estate Europe waarna hij uitgroeide tot CFO Ahold Vastgoed. In 2006 trad hij als CFO toe tot de directie van Acteeum Groep.

 

 

Reacties