Te koop: Monumentaal pand met hotel in Amsterdam

Hotelontwikkelaars die op zoek zijn naar een bijzonder object kunnen dit charmante boutique hotel niet passeren. Het bestemmingsplan voorziet in een hotel voor alle bouwlagen met daarnaast mogelijkheid voor een restaurant in het souterrain.

Het betreft hier het Frederik Park House, een bijzonder hotel met woonappartement op een A1-locatie in het centrum van Amsterdam. Dit hotel dat continu kan rekenen op een hoge gastenrating (9,4 op Booking.com) zoekt een nieuwe eigenaar.

Veel mogelijkheden
Het uit 1860 daterende pand (op grote foto met rode deur) is gelegen aan het rustige en statige Frederiksplein met vrij uitzicht op een park. Het biedt veel mogelijkheden voor een nieuwe eigenaar. Zo staat het bestemmingsplan horeca 5 (hotel) toe in alle bouwlagen. Daarnaast is horeca 4 (restaurant) in het souterrain/kelder mogelijk. Ook een woonbestemming is toegestaan.

De staat van onderhoud is goed tot zeer goed.

Momenteel bestaat het hotelgedeelte uit 4 grote kamers/suites met en-suite badkamer, een ruime entree met receptie/woonkeuken. Het privé appartement betreft een ruime woonkamer plus keuken, een grote slaapkamer met badkamer en een serre die aansluit op de privé tuin. Deze privé tuin en nog eens 2 extra dakterrassen geven een extra luxe gevoel en maken het totaalplaatje compleet.

Oppervlakte
De perceeloppervlakte van het pand bedraagt volgens het Kadaster 128m2. De totale oppervlakte van het pand is volgens Kadastergegevens circa 340 m2. Het werkelijk aantal vierkante meters conform BVO/VVO moet nog exact gemeten worden volgens de NEN-norm. Dat kan wat afwijken omdat een deel van de huidige oppervlakte teruggebracht is tot tuin.

Contactgegevens voor meer (prijs)informatie :
W: www.frederikparkhouse.com
E: frederik.park.house@wxs.nl
T: 020 4207726/ 06 2906 0460

Hieronder een impressie van het hotel in meerdere foto's:

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special