Huurwoningfonds Vaster Invest op zoek naar nieuw kapitaal

Vaster Invest, het huurwoningfonds van fondsaanbieder Anders Invest, gaat binnenkort open voor nieuw kapitaal. Gestreefd wordt naar een bedrag tussen de €15-€20 miljoen.

Vaster Invest investeert primair in huurwoningen in het middensegment in economisch sterke regio’s. Het bevorderen van sociale cohesie en huurderstevredenheid is voor de fondsaanbieder een speerpunt.

Faciliteiten
De huidige 5 complexen (ca. 300 woningen) in Apeldoorn, Alkmaar en Deventer waarin wordt belegd, hebben alle één of meerdere faciliteiten zoals een lounge, dakterras, gym, en sauna waar huurders gebruik van kunnen maken.

Recentelijk heeft Vaster Invest haar positie in het middenhuur segment verder versterkt door de aankoop van 63 nieuwbouw-appartementen in Harderwijk van projectontwikkelaar Borghese. Naar verwachting zal het project in februari 2020 worden opgeleverd.

Toevertrouwd
In de afgelopen 1,5 jaar hebben ruim 80 investeerders bijna €26 miljoen aan eigen vermogen toevertrouwd aan Vaster Invest. Momenteel is het fondsmanagement in diverse steden in onderhandeling over aankoop van nieuwbouw en/of bestaande objecten.

De kapitaalronde zal waarschijnlijk in juni worden afgerond. Alle bestaande investeerders ontvangen een uitnodiging om mee te investeren.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special