AccorInvest steekt 610 kamers van Novotel Amsterdam in het nieuw

Het heeft hoteleigenaar AccorInvest een grote investering en twee jaar gekost, maar nu is de grootschalige renovatie van alle 610 kamers van het Novotel Amsterdam City afgerond. 

Een nog betere gasttevredenheid en een beter aanbod dat meer aansluit bij de verwachting van de moderne zakenreiziger. Met die visie is twee jaar geleden met de grootschalige renovatie van alle 610 de kamers van dit vlakbij de Zuidas gelegen Amsterdamse business hotel. Ter voorkoming van de overlast, is de renovatie in drie fases verlopen. 

Wat is er veranderd?
Ad Hoondert, GM van Novotel Amsterdam City legt uit wat er zoal veranderd is: “De kamers zijn gecreëerd vanuit de gedachte dat een hotelkamer, net als thuis, ook een plek moet zijn om te leven. Zo ontstonden de zogenaamde N’Rooms, de nieuwste generatie hotelkamers van Novotel. De uitstraling is kenmerkend licht, modern en tijdloos en wordt versterkt door unieke kunst aan de muur. De hotelkamer is ruim en ecologisch ontworpen met allerlei moderne faciliteiten, zoals een bed HUB en hypermoderne badkamer. Een echte plek om in te leven en heerlijk tot rust te komen.”

Het Novotel Amsterdam City is inmiddels bij veel bezoekers van de events van Vastgoedjournaal een bekende netwerkplek. Gisteren bijvoorbeeld hield Vastgoedjournaal daar één van haar grootste events, De Dag van de Vastgoedfinanciering waar zo'n 340 bezoekers op afkwamen. 

Reacties