Nieuwe assetmanager Elevate real estate van start

Richard Splinter (links) en Bart van Rooijen hebben hun krachten gebundeld in Elevate real estate. Elevate richt zich op onafhankelijk assetmanagement van bedrijfsmatig vastgoed voor private en institutionele vastgoedbeleggers en private equity investeerders.

Zij voeren voor lange termijn het assetmanagement over vastgoedportefeuilles en individuele gebouwen en zetten hun expertise ook in voor consultancyopdrachten zoals verhuurmanagement, aan- en verkoopbegeleiding en herontwikkeling.

Elevate onderscheidt zich door de focus op toevoegen van waarde aan het vastgoed met een ondernemende en oplossingsgerichte aanpak. Met hun overall expertise - technisch, commercieel, juridisch en financieel - voeren zij proactief de regie over het vastgoed.

Ruim 25 jaar ervaring
Beide partners beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in sleutelfuncties bij vastgoedbeleggers en ontwikkelaars en hebben het laatste decennium als zelfstandige vastgoedspecialisten onder de namen RealXL en Barton de nodige succesvolle projecten op het gebied van assetmanagement, portefeuillemanagement en revitalisatie voor winkelvastgoed en kantoren gerealiseerd.

Reacties