Verhoog uw succespercentage bij uw klant en bij de bank

Het opmaken van een financieringsvoorstel kost veel tijd: het verzamelen en berekenen van alle ratio’s en waardes (DSCR, ICR, LLD, waarde verhuurde staat, puntenhuur), het doorrekenen van financieringsvoorstellen en het uiteindelijke aanvraagproces.

Veel tijd wordt verspild doordat achteraf blijkt dat uw aanvraag niet binnen de complexe acceptatierichtlijnen van de bank is gevallen. Slechts 40 tot 60 procent van de aanvragen bij de bank leidt doorgaans tot het toekennen van een financiering.

Met de komst van Unite.nl – een online platform voor vastgoedfinancieringen - kunt u uw tijd efficiënter besteden. Unite.nl helpt u met het verzamelen van relevante gegevens en documenten, berekent voor u de ratio’s en genereert voor u financieringsvoorstellen bij diverse banken.

Veel hogere acceptatiegraad
Adviseur Rob Hams van Assets, die nauw betrokken was bij de ontwikkeling van Unite.nl, laat tijdens de expertmeetings (10.30 tot 12.00 uur) op de Dag van de Vastgoedfinanciering op 7 mei aanstaande zien hoe u in minder tijd een beter voorstel kunt maken voor uw klant. Een voorstel dat tevens tot een veel hogere acceptatiegraad van de financieringsaanvraag bij de bank leidt: tot wel 90 procent.

Wilt u ook leren hoe u meer conversie kunt realiseren met minder tijd met Unite.nl? Meld u dan aan voor deze sessie of schrijf u in via Unite.nl.

Reacties