Kom naar de pre-lunch themasessie op Dag van Vastgoedfinanciering

Op 7 mei vindt de Dag van de Vastgoedfinanciering plaats. Voor u als vastgoedondernemer of financieel adviseur hebben we iets extra’s toegevoegd aan ons programma. Om 11:15 uur, nog voor aanvang van de netwerklunch, geven Maarten Rövekamp (foto links) en Pablo de Loor, oprichters en partners van Mogelijk Vastgoedfinancieringen, een themasessie over hun unieke vastgoedfinancieringsmodel.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen brengt één-op-één zakelijk hypotheekcaire financieringen top stand tussen ondernemers en investeerders. Eén investeerder financiert de zakelijke hypotheek van een ondernemer; peer-to-peer financiering dus.

In drie jaar tijd is er via Mogelijk al voor bijna €85 miljoen gefinancierd. Maarten Rövekamp: “Bij ons wordt niet primair naar de cijfers van de ondernemer gekeken, maar geldt de waarde van het onroerend goed als uitgangspunt. We zijn een echte objectfinancier. Voor ons is de loan-to-value belangrijk. Deze zogenoemde LTV geeft de verhouding weer van de leensom ten opzichte van de waarde van het object. Als die verhouding goed is, kunnen wij nagenoeg ieder zakelijk vastgoed financieren.”

Mogelijk is interessant voor ondernemers die een pand kopen deels voor eigen gebruik en deels voor de verhuur. “Ook voor starters zijn wij een uitstekend alternatief omdat bij ons de waarde van het object zwaarder telt dan de jaarrekeningen. Daarnaast zien we veel ondernemers die geld willen vrijmaken dat ze eerder in hun eigen pand hebben geïnvesteerd.”

Op 7 mei aanstaande, 11.15 uur geven Maarten Rövekamp en Pablo de Loor u tijdens de Dag van de Vastgoedfinanciering een speciale themasessie met als onderwerp: Peer-to-peer vastgoed financieren zonder tussenkomst van de bank.



Reacties


Laatste nieuws