Dentons Boekel breidt uit met twee nieuwe partners + counsel

In Nederland zijn Pieter van Delden en Martin Daverschot benoemd tot partner van Dentons Boekel, waar zij voorheen ‘associate partner’ waren. Jeroen le Clercq is per direct benoemd tot counsel binnen de vastgoedsectie.

Van Delden adviseert nationale en internationale partijen over vastgoedtransacties en projectontwikkeling. Hij treedt voornamelijk op voor vastgoedbeleggers en is ook actief in de horeca- en parkeersector.

Daverschot is als toegevoegd notaris gespecialiseerd in complexe vastgoedrechtelijke structurering voor nieuwbouwprojecten en renovaties, en adviseert over appartementsrecht en beperkte rechten. Hij is ook betrokken bij overnames en herfinanciering van grote residentiële en commerciële vastgoedportefeuilles.

Doorgroeien
Wendela Raas, Netherlands Managing Partner: “Deze benoemingen onderstrepen onze sterke vastgoedpraktijk, die sinds de fusie met Dentons stevig verder groeit en het is voor ons fantastisch dat zoveel ‘eigen mensen’ doorgroeien”. Raas meldt tevens dat Jeroen LeClercq is benoemd tot counsel van de vastgoedsectie van Dentons Boekel.

De benoemingen maken onderdeel uit van 25 partnerbenoemingen van Dentons in Groot-Britannië en de rest van Europa.

Foto betreft kantoor Dentons Boekel op de Zuidas.Reacties


Laatste nieuws