Tomlow Advocaten versterkt vastgoedpraktijk met twee advocaten

Het Utrechtse advocatenkantoor Tomlow Advocaten heeft twee nieuwe advocaten aangesteld. Het gaat om Janneke Pellikaan en Jurjan Adriaansens. Zij gaan de vastgoedpraktijk van het kantoor versterken.

Janneke heeft ruim 13 jaar ervaring, onder meer opgedaan bij een middelgroot advocatenkantoor in het midden van Nederland, en is specialist op het gebied van huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte) als ook in het vastgoedrecht in brede zin. Denk aan koop/verkoop onroerend goed, VvE-recht, algemeen verbintenissenrecht en het burenrecht (erfdienstbaarheden, mandeligheid en verjaring etc.). Janneke is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten.

Jurjan is toegetreden als partner commercieel vastgoed bij ons kantoor. Hij voert al jarenlang een eigen praktijk en heeft veel ervaring met huurrecht bedrijfsruimte, kleine en grote vastgoedtransacties en vastgoedrecht in het algemeen. Jurjan treedt voornamelijk op voor commerciële vastgoedpartijen, zoals retailers, kantoorhuurders en vastgoedeigenaren. Jurjan is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en doceert daarnaast regelmatig voor makelaarsverenigingen.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedbeleggingen