Hoger en vast rendement: HUURGARANT.com biedt woningeigenaren een unieke garantie

Verhuurders ondervinden steeds vaker problemen bij het particulier verhuren van woningen. Binnen de huidige overvolle en ingewikkelde woningmarkt, kan het soms moeilijk zijn om te bepalen welke partijen betrouwbaar zijn. Verhuurders hebben veelal te maken met een overvloed aan aanmeldingen, een onzeker huurinkomen, overbodige makelaarskosten en het intensiever worden van het onderhoud en beheer binnen de portefeuille.

HUURGARANT.com biedt hierin een unieke oplossing: zij zijn uw makelaar, beheerder en huurder in één. Zij staan 100% garant voor uw huurinkomsten en nemen daarnaast het volledig technisch- en financieel beheer kosteloos voor u uit handen.

HUURGARANT.com bestaat inmiddels bijna twee jaar en is een alsmaar groeiende en jonge onderneming met een frisse blik op de vastgoedmarkt. In een jaar tijd is de portefeuille verdubbeld en bewijst HUURGARANT.com iedere dag weer dat hun concept een blijvend succes is.

Tevreden
Een van de vele tevreden verhuurders die samenwerkt met HUURGARANT.com is dhr. Janssens van Janssens Vastgoed, gevestigd te Dorst. Janssens Vastgoed bestaat ruim 15 jaar en is gespecialiseerd in het opkopen van woningen. Daarnaast houden zij zich bezig met het verzilveren van woningen, zodat woningeigenaren hun woning kunnen verkopen en dit vervolgens terug kunnen huren. Op deze manier kunnen zij hun vermogen op een andere manier benutten.

Op dit moment verhuurt Janssens Vastgoed circa 10 woningen aan HUURGARANT.com. ‘Mijn ervaringen met HUURGARANT.com zijn zeer goed,’ vertelt Loran Janssens, directeur van Janssens Vastgoed, aan VJ. ‘Het beheer verloopt professioneel en de communicatie met HUURGARANT.com is erg prettig.

Zijn er problemen worden deze adequaat opgelost en zij houden mij op de hoogte over alle zaken omtrent de woning d.m.v. periodieke controles.’ Daarbij is de huur te allen tijde gegarandeerd: ‘deze unieke garantie zorgt ervoor dat ik er altijd van op aan kan dat de huurbetalingen op tijd binnen zijn, iets wat mij net dat stukje extra zekerheid geeft.’ Over de vraag of hij HUURGARANT.com aan andere verhuurders aan zou raden is Janssens erg duidelijk: ‘zonder twijfel, deze samenwerking is voor iedere verhuurder interessant.’

Zorgeloos
HUURGARANT.com biedt iedere verhuurder de garantie om zorgeloos te verhuren, met de service en zekerheid waar het bedrijf voor staat. HUURGARANT.com is in heel Nederland actief en is dagelijks op zoek naar nieuwe huurwoningen om het huidige huuraanbod verder uit te breiden.


Bent u ook benieuwd wat HUURGARANT.com u kan bieden en ontvangt u graag meer informatie? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact op via 010-2617023 of ga naar www.huurgarant.com

U vindt HUURGARANT.com ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!



Reacties


Laatste nieuws