Sijthoff en Voogd Amsterdamse vastgoedman en -vrouw 2019

Tijdens de Amsterdamse Vastgoeddag zijn zojuist Willem Sijthoff (Sijthoff Media Groep) en Eefje Voogd (Eefje Voogd Makelaardij) uitgeroepen tot Amsterdamse vastgoedman en -vrouw van 2019. Lezers van Vastgoedjournaal en de bezoekers van de Amsterdamse Vastgoeddag beloonden dit tweetal, voor hun inzet in de vastgoedsector, met de meeste stemmen.

Na een uitgebreide nominatieronde ontstond een lijst van vastgoedprofessionals. Hierna kon men online een stem uitbrengen op een vrouwelijke en een mannelijke genomineerde. Vandaag werd er door de aanwezigen op één van de 3 vastgoedmannen en -vrouwen gestemd die in de voorrondes de meeste stemmen hadden gekregen. In de Johan Cruyff Arena maakte John Kerkhoven van Vastgoedjournaal bekend dat Sijthoff en Voogd hadden gewonnen.

Reactie
Na bekendmaking bedankte Willem Sijthoff nog expliciet het team van Zadelhoff Beheer voor de samenwerking met betrekking tot het project Diamant Beurs gelegen aan het hoofdstedelijke Weesperplein. Eefje Voogd, die zich al 36 jaar richt op advies, verkoop en verhuur van projectmatige woningbouw was blij verrast met haar overwinning . “Ik ging vanochtend van huis met het idee dat er iemand uit de commerciële vastgoedhoek zou gaan winnen", reageerde zij na afloop.

Top 3
Een eervolle vermelding is er voor vastgoedvrouwen Monique Maarsen (Maarsen Groep #2) en Hester van Buren (Woningstichting Rochdale #3). De vastgoedmannen Bas van Dam (Being Development) en Ronald Huikeshoven (AM) eindigden met hetzelfde aantal stemmen op een gedeelde tweede plaats.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022