Tasman verhuurt 2000 m2 in Amsterdam

Tasman Properties verhuurt ruim 2.000 m² kantoorruimte alsmede 11 parkeerplaatsen in gebouw ‘De Schinkel'. Gebouw ‘De Schinkel' is gelegen aan de Rijnsburgstraat 9-11 in Amsterdam. Tasman Properties verhuurde de kantoorruimte aan een tweetal huurders: MWM2 en JTeam. 

Huurder MWM2 is een onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in online onderzoek en datacollectie. Huurder JTeam is leverancier van maatwerkapplicaties en een dynamic systems integrator. MWM2 werd in deze transactie geadviseerd door Van Dijk & Ten Cate vastgoedadviseurs. JTeam werd bij de transactie niet begeleid door een externe adviseur.

Tasman Properties C.V. is in beide transacties geadviseerd door Breevast Asset Management en Holland Realty Partners. Daarnaast hebben vanuit verhurende zijde CB Richard Ellis en DTZ Zadelhoff eigenaresse geadviseerd. Als onderdeel van de transactie heeft Tasman Properties C.V. het uniek gelegen object op meerdere plaatsen gerenoveerd. Op dit moment is nog circa 4.800 m² kantoorruimte beschikbaar voorzien van een ruime parkeernorm.Reacties


Laatste nieuws