Uni-Invest verlengt huurovereenkomst met Gasunie

De Nederlandse Gasunie heeft haar huidige huurovereenkomst met Uni-Invest in het kantoorgebouw aan de Coenecoop 7 in Waddinxveen met 11 jaar verlengd. Het totale metrage omvat circa 1.875 m² kantoorruimte hoogbouw, circa 666 m² kantoorruimte laagbouw, circa 1.070 m² bedrijfshal met entresol en kantoor, circa 1.105 m² buitenterrein grenzend aan de zijkant en circa 340 m² buitenterrein grenzend aan de achterzijde. Ook maken 65 parkeerplaatsen deel uit van de huurovereenkomst.

De verhuurder, Uni-Invest, is een beleggingsmaatschappij met een portefeuille van 230 objecten met een totale waarde van circa €1 miljard. Met regionale teams in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam richt Uni-Invest zich op de verhuur van betaalbare kantoren en bedrijfsruimten in heel Nederland.

De huurder, N.V. Nederlandse Gasunie, richt zich specifiek op gastransport- en infrastructuuractiviteiten. Hieronder valt onder meer het beheer en de ontwikkeling van het gastransportnet; het aanbieden van gastransport en verwante diensten.

DTZ Zadelhoff adviseerde bij deze transactie.Reacties


Laatste nieuws