Forbes zet Buck Consultants International op lijst beste adviesbureaus

Adviesbureau Buck Consultants International staat op de Forbes 2019 lijst van beste adviesbureaus in Amerika. Dat heeft het prestigieuze business magazine Forbes gisteren bekendgemaakt. Het in Nijmegen gevestigde economisch-, locatie- en supply chain adviesbureau Buck Consultants International is één van de geselecteerde top-adviesbureaus.

Ondersteund door het marketingonderzoeksbureau Statistica heeft Forbes een lijst samengesteld door zowel 7.500 partners en leidinggevenden van management adviesbureaus als 1.000 senior executives (die de afgelopen 4 jaar gewerkt hebben met adviesbureaus), te ondervragen. De 216 geselecteerde adviesbureaus werden door bedrijven het meest aanbevolen. De lijst bevat 22 bedrijven uit Europa waarvan 4 uit Nederland: Buck Consultants International, Arcadis, KPMG en Bearing Point.

Enorme aanmoediging
René Buck, directeur Buck Consultants International: “We zijn enorm trots dat onze prestaties voor klanten dusdanig gewaardeerd worden dat Buck Consultants International nu op deze Forbes-lijst staat. We zijn een gespecialiseerd adviesbureau, met focus op locatieadvies en supply chain oplossingen, dat wereldwijd opereert met kantoren in Atlanta, Silicon Valley, Los Angeles, Shanghai, Singapore, Londen, Frankfurt, Den Haag en Nijmegen. De kwaliteit van onze teams en de behaalde resultaten worden door onze klanten zeer hoog ingeschat, zo blijkt uit de analyses van Forbes. Dat is een enorme aanmoediging om op de ingeslagen weg voort te gaan”.

Afgelopen jaar ontving BCI ook al een award voor beste supply chain partner in Azië van wereldwijde bedrijven in de biofarmaceutische en medische apparaten-industrie.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021