Bart Joosten versterkt team als partner Adelaer Asset Management

Bart Joosten is per 1 maart 2019 toegetreden tot de Adelaer Real Estate organisatie en zal als partner in Adelaer Asset Management verantwoordelijk worden voor het verder gestalte geven en uitbouwen van dienstverlening op het gebied van asset-en fundmanagement.

Joosten heeft meer dan 20 ervaring in de commerciële vastgoedwereld, met name op het gebied van investments en fund-en assetmanagement. Hij startte zijn carrière bij Kantoren Fonds Nederland (KFN) en was later binnen FGH Bank mede verantwoordelijk voor (het opzetten van) FGH Real Estate Asset Management. Daarna was hij een van de founding partners van Profound Asset Management.

Bij de laatste organisaties werden, naast het structureren van vastgoedfondsen, nationale en internationale klanten geserviced op het gebied van fund- en assetmanagement. Met het leveren van hoogwaardig fund-en assetmanagement zijn binnen Adelaer Real Estate inmiddels alle disciplines aanwezig om klanten te kunnen adviseren en bedienen over de gehele vastgoedcyclus.

Achtergrond Adelaer
Adelaer Real Estate is een snel groeiende debt broker en een gedegen specialist in het financieren van commercieel vastgoed. Aan (internationale) klanten worden tailormade financieringsconstructies geleverd, zoals projectfinancieringen, hypothecaire kredieten, vastgoedleasing, structured finance en equity partnerships.

Daarnaast worden binnen Adealaer Capital Markets klanten geadviseerd bij de dispositie en/of verwerving van vastgoed(portefeuilles). Adelaer Asset Management verzorgt voor vastgoedeigenaren het strategisch, tactisch en operationeel beheer van hun portefeuille, adviseert omtrent portefeuillestrategie en/of fondsvorming en onderhoudt desgewenst de contacten met en verslaglegging richting financiers(s). Adelaer Asset Management houdt kantoor in Den Bosch en in Rotterdam.

Voor meer informatie over Adelaer Asset Management is Bart Joosten te bereiken op:
bart.joosten@adelaer.nl
T: +31 (0)88 1 300 400
M: +31(0)6 51 49 33 42

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022