PROVADA BV heeft een nieuwe eigenaar gekregen. Flip Kerkhoven heeft PROVADA BV overgedragen aan Peter Schreuter. Veertien jaar geleden werd de vakbeurs in PROVADA opgericht door Flip en John Kerkhoven en is het evenement uitgegroeid tot dé vakgoedbeurs van Nederland. 

Met de 15e editie in aantocht, heeft het grootste vastgoedplatform van de Benelux een vaste positie verworven in de agenda’s van de vastgoedprofessionals. John Kerkhoven verliet de 6de editie van de PROVADA de organisatie om zich te richten op het succesvolle online platform Vastgoedjournaal.nl. Peter Schreuter (48) is sinds 2006 werkzaam bij PROVADA en sinds 2013 maakt hij onderdeel uit van de directie. 

Schreuter: “We zullen nog meer de verbinding zoeken met andere (netwerk)organisaties, actief op het snijvlak van bouw & vastgoed en technologie. Dit zal niet alleen tot nieuwe samenwerkingen en activiteiten leiden maar ook een andere dynamiek in de organisatie brengen. Met de focus op vernieuwing en professionalisering van de organisatie kunnen we voor onze belangrijkste stakeholders relevant en waardevol blijven.”

Reacties

Lees onze special over Vastgoedbeleggingen