ASICS opent flagshipstore in Amsterdam

ASICS heeft recentelijk het winkelgedeelte in het Byzantium gebouw aan de Stadhouderskade in Amsterdam een "ultimate performance store" geopend. Het is de eerste store in Europa die beschikt over het ASICS Running LAB concept. Dit concept, dat tot nu toe alleen gebruikt werd voor professionele atleten, is nu voor het eerst beschikbaar voor alle sporters.

Deze unieke winkel ligt doelbewust naast het hardloopcentrum van de stad; het Vondelpark. Behalve de volledige hardloopcollectie en een selectie van andere performance categorieën, heeft deze 600 m² store de meest geavanceerde systemen voor biomechanische- en hardloopanalyses.

De winkel draagt de ‘sound mind, sound body' filosofie van ASICS uit (ASICS staat voor de Latijnse spreuk Anima Sana In Corpore Sano, een gezonde geest in een gezond lichaam). Het interieur is een spectaculair concept op zich en versterkt de bijzondere winkelervaring. Het FOOT ID en Running LAB zijn gevestigd in een twee verdiepingen hoge constructie in het midden van de winkel. In lijn met het ASICS DNA, vormt dit futuristische, metalen en glazen bouwwerk het technologische hart van de ASICS performance store.

Cushman & Wakefield begeleidt ASICS als exclusief adviseur bij de expansie in Europa. CB Richard Ellis trad op voor verhuurder.

Reacties