Nieuw wereldwijd innovatieplatform voor bouw- en vastgoedsector

Op de vastgoedbeurs Mipim in Cannes werd gisteren officieel de Global PropTech, het eerste wereldwijde innovatieplatform voor de bouw- en vastgoedsector, gelanceerd. Dit platform omvat Global PropTech Online, Global PropTech Leaders en Global PropTech Channel. Prologis is de eerste partner van het platform, Disruptive Technologies het eerste PropTech lid.

Initiatiefnemer is Wouter Truffino, oprichter van Holland ConTech & PropTech. Truffino: “Ons doel is om bedrijfsmatige bewustzijn, flexibiliteit en verantwoordelijkheid te creëren als het gaat om innovatief leiderschap binnen de bouw- en vastgoedsector. Samen kunnen we kennis delen en laten zien hoe PropTech echt waarde creëert en ons in staat stelt aan een betere bebouwde omgeving te werken."

Krachtenbundeling
Global PropTech verbindt op wereldwijde schaal innovatieve startups, accelerators en corporate grownups met elkaar om de krachten te bundelen en samenwerking te creëren voor een betere bebouwde omgeving. Het platform richt zich op het krijgen van inzichten, het delen van kennis en matchmaking door middel van drie nieuwe initiatieven:

• Global PropTech Online: een maandelijkse online conferentie voor leden en partners met innoverende PropTech producten en diensten. Leden en partners kunnen top keynotes en interactieve round tables bijwonen met PropTech thought leaders en influencers, terwijl ze leren van de beste start-ups en scale-ups van over de hele wereld.

• Global PropTech Leaders: een exclusief netwerk voor leiders van vastgoed om kennis te delen over hoe de vastgoedsector wordt vernieuwd via PropTech. Het eerste Global PropTech Leaders-evenement vond plaats op de 13e tijdens MIPIM in Cannes.

• Global PropTech Channel: een ‘Netflix-achtig’ videokanaal gericht op het inspireren van wereldwijde vastgoedprofessionals door middel van content die gecreëerd wordt tijdens Online en Leaders events.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022