Vakantiepark Loosdrecht wil bijna €3 miljoen ophalen via crowdfunding

Het Najade Resort aan de Oud-Loosdrechtsedijk 243 te Loosdrecht gaat haar vastgoedfinanciering via crowdfunding ophalen. In ruil voor een investering ontvangen beleggers een rente van 5% op jaarbasis.

Natascha Panday van Najade Resort: ‘’Door crowdfunding hebben we de mogelijkheid om zonder tussenkomst van derden ons vastgoed te financieren en tegelijkertijd bereiken we een grote groep potentiële nieuwe klanten. De investeerders krijgen een zeer aantrekkelijk rendement en een solide onderpand. Deze win-win situatie maakt crowdfunding voor zowel Najade Resort Loosdrecht als voor onze investeerders een zeer aantrekkelijk alternatief’’.

Najade Resort beoogt met de crowdfunding campagne een bedrag van €2,9 miljoen op te halen. In ruil voor een investering ontvangen de beleggers een rente van 5% op jaarbasis. Als zekerheid verkrijgen de investeerders o.a. een eerste hypotheekrecht op het vastgoed. Investeren is mogelijk via het crowdfundingplatform www.vastgoedinvesteren.nl.

Bekend resort
Het Najade Resort is een populair luxe resort op een locatie direct gelegen aan de eerste plas van de Loosdrechtse plassen. Het resort beschikt over ruime vakantiewoningen, hotelkamers, studio, jachthaven en een restaurant met eigen parkeerplaatsen met een elektrische laadpaal. Vanaf 20 februari huurt restaurantformule A-Fusion het restaurant. De eigenaren van A-Fusion exploiteren reeds vier goedlopende vestigingen in Amsterdam, Volendam, Baarn en Naarden.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedbeleggingen