Laatste kans om te stemmen op de Amsterdamse vastgoedman- en vrouw

De stembus is alleen nog vandaag geopend voor onze jaarlijkse stemming voor de Amsterdamse vastgoedman- en vrouw. Wie van deze vastgoedprofessionals gaat er dit jaar met de titel naar huis? Breng nu u stem uit!

Dit jaar is er een lijst samengesteld met 70 namen van vastgoedprofessionals die afgelopen jaar zeer actief zijn geweest in Amsterdam. Door bijvoorbeeld te adviseren of verantwoordelijk te zijn voor de bouw of ontwikkeling van vastgoedprojecten in de regio Amsterdam.

Winnaars 2018
Vorig jaar zijn Lesley Bamberger (algemeen directeur Kroonenberg Groep) en Eva Hekkenberg (ontwikkelingsmanager AM) uitgeroepen tot Amsterdamse vastgoedman- en vrouw van 2018. Wie worden de winnaars van 2019?

Stembus open tot en met 27 maart
Breng hieronder uw stem uit op de beste Amsterdamse vastgoedman en –vrouw van 2019. Graag horen we ook uw motivatie waarom deze vastgoedman of –vrouw als winnaar uit de bus moet komen.

De stemming loopt van 12 maart tot en met 27 maart, op 4 april wordt de winnaar op het evenement Amsterdamse Vastgoeddag 2019 bekend gemaakt.

BRENG HIER UW STEM UIT!

Beeldmateriaal: designed door Macrovector - Freepik.com

Reacties