BOAG Advies en Management viert dertigjarig bestaan

Dit jaar viert BOAG zijn dertigjarig bestaan. In deze dertig jaar is de organisatie gegroeid van een start-up tot een onafhankelijk, allround advies- en managementbureau in de vastgoedmarkt. In het kader van het jubileum heeft BOAG Advies en Management, samen met een aantal van zijn opdrachtgevers en medewerkers, een film laten maken. 

 

Geschiedenis
In 1989 richtte Ben Heijmans BOAG Bouw Advies Groep op. In 2005 nam zijn zoon, Ton Heijmans, samen met twee partners BOAG over. De naam BOAG bleef bestaan, maar vanaf dat moment met de toevoeging Advies en Management, omdat het woord “Bouw” wel eens verkeerde associaties gaf.

Vanaf de oprichting richt BOAG zich op het realiseren van vastgoedoplossingen die de bedrijfsvoering van zijn opdrachtgevers versterken. De eerste jaren was BOAG voornamelijk actief in kantoren en de bedrijfshallen in het havengebied van Rotterdam; tegenwoordig opereert BOAG in de sectoren Wonen, Werken, Winkelen, Zorgen, Leren en Beleven.

Opdrachtgevers door de jaren heen
“Veel van onze relaties zijn ons door de jaren heen blijven inhuren”, vertelt directievoorzitter Ton Heijmans. “Het zijn opdrachtgevers die vanuit de diverse disciplines met ons hebben kennisgemaakt: huisvestings-, bouwkosten- en vastgoedadvies. Maar ook in bouw- en ontwikkelmanagement. Persoonlijk contact is daarbij zó belangrijk. Evenals voeling houden met de markt van onze klanten. Mede dankzij hen vieren we vandaag ons dertigjarig jubileum. Een prestatie waar wij bijzonder trots op zijn.”

Totale levenscyclus
André Leeuwis is sinds 2005 statutair directeur en aandeelhouder en dagelijks nauw betrokken bij een aantal grote projecten in het land. “Eén van de onderscheidende punten van BOAG is dat we ons blijven vernieuwen voordat de markt daarom vraagt. We creëren kwalitatieve huisvestingsoplossingen die toekomstbestendig en uitvoerbaar zijn. Uitgangspunt daarbij is dat we met onze integrale projectaanpak waarde toevoegen voor de totale levenscyclus van vastgoed.”

Uitbreiding statutaire directie
Met de benoeming van een derde complementaire statutair directeur is BOAG klaar voor de komende dertig jaar. Johan de Vries, vanaf 2015 werkzaam als directeur van BOAG en recentelijk ook toegetreden tot de statutaire directie: “Na onze verhuizing in 2018 naar een nieuwe, eigentijdse locatie stralen we meer dan ooit uit wie we zijn: vakkundig, open, transparant, gedreven, betrokken en modern. BOAG staat helemaal gesteld voor groei!”

Reacties