Voormalig Actys Wonen-directeur start nieuw expat-huisvestingsbedrijf

Emmy Schuit, voormalig algemeen directeur van Actys Wonen, is de nieuwe expat-huisvestingsformule Hello Housing gestart. Schuit meldt aan VJ dat ze voor haar eerste klant, een grote multinational, de huisvesting van de expats mag regelen. Begin maart wordt de start van Hello Housing officieel ingeluid met een feestelijke opening.

“We richten onze dienstverlening op internationale bedrijven en het huisvesten van hun medewerkers. Hello Housing biedt zowel short- als longterm stay aan”, licht Schuit toe.

Op A-locaties
Door de marktkennis en het netwerk van het team, is Hello Housing in staat om woningen op A- locaties te huren en verhuren. Met een designteam wordt invulling gegeven aan de inrichting van de woningen. Schuit: “Duurzaamheid staat bij alles wat het bedrijf doet hoog in het vaandel. Door middel van community building willen we hierover meer bewustzijn creëren.”

Aanbesteding gewonnen
Hello Housing heeft in november de aanbesteding van een grote multinational gewonnen en start medio 2019 met de expat-huisvesting voor de medewerkers. Schuit heeft eerder samengewerkt met grote multinationals voor het verzorgen van hun expat-huisvesting. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021