Vandaag laatste dag om te stemmen voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder

Vandaag (15 februari 2011) sluit de termijn om op de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2010 uw stem uit te brengen. De genomineerden dingen allen mee naar de Award voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2010. De Award komt tot stand door middel van een benchmarkonderzoek onder vastgoedbeleggers onder leiding van het gerenommeerde adviesbureau Baken Adviesgroep. Klik HIER om naar de stemming te gaan.

De Award zal uitgereikt worden op donderdag 10 Maart 2011 tijdens de Thuisblijvers Borrel 2011 van Vastgoedjournaal. De locatie is Brasserie Amsterdam in de RAI (aan de Europaboulevard in Amsterdam) tussen 17.00 en 19.30 uur. Klik HIER voor meer informatie over de Thuisblijvers Borrel 2011 waar de Award zal worden uitgereikt.

Het onderzoek is gericht op de kwaliteit van de dienstverlening door de aanbieders van vastgoedfondsen. Dit wil zeggen hoe tevreden bent u met uw aanbieder? Er wordt niet alleen gekeken naar het behaalde rendement maar ook naar bijvoorbeeld de informatievoorziening, de afhandeling van klachten, etc. etc. Stuk voor stuk zaken die ook zeker van belang zijn voor een goede relatie met de aanbieder van het vastgoedfonds. Of de dienstverlening van uw aanbieder nog voor verbetering vatbaar is zal haarfijn tot uitdrukking komen in het benchmarkonderzoek.

De prijs bestaat uit een trofee en een prijzenpakket. De Award is een initiatief van Vastgoedvergelijker.nl.

 

Reacties