Schrijf u in voor de Thuisblijvers Borrel tijdens de MIPIM!

Opnieuw organiseert Vastgoedjournaal de ''Thuisblijvers Borrel 2011 tijdens de MIPIM'' waar u zich nu voor kunt inschrijven. Elk jaar gaan er veel vastgoedprofessionals naar de MIPIM vastgoedbeurs , toch zijn er veel meer professionals die door tijdgebrek of andere redenen niet naar de MIPIM gaan.

Met de Thuisblijvers Borrel biedt Vastgoedjournaal een alternatief netwerkevenement aan. Dit initiatief bleek vorig jaar al een schot in de roos met een overweldigende opkomst van meer dan 250 bezoekers.

Daarom organiseert Vastgoedjournaal op donderdag 10 maart tussen 17.00 en 19.30 uur aanstaande opnieuw de Thuisblijvers Borrel 2011 in horeca gelegenheid Brasserie Amsterdam in de RAI. Bijzonder is dat op deze avond ook de Award zal worden uitgereikt voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2010. De Award, een initiatief van Vastgoedvergelijker.nl komt tot stand door middel van een benchmarkonderzoek onder vastgoedbeleggers onder leiding van het gerenommeerde adviesbureau Baken Adviesgroep.

Kosten inschrijving:
Voor 70 euro per persoon kunt u zich hiervoor inschrijven, inclusief het onbeperkt gebruik van drankjes en consumpties. Vastgoedjournaal.nl heeft een abonnee-actie gekoppeld aan dit unieke evenement. Wanneer u vijf of meer kaarten bestelt, krijgt u tevens een heel jaar toegang tot de exclusieve nieuwsdienst VJ Profs.

U kunt zich HIER aanmelden of stuur een email naar info@vastgoedjournaal.nl om uw entreebewijzen te bestellen. Graag ook uw naam- en adresgegevens vermelden en het aantal kaarten dat u wenst te ontvangen.

We zien u graag op de 10e maart.

Het team van Vastgoedjournaal

Reacties