Vacaturebank VJ helpt u bij het vinden van geschikt personeel

De vastgoedsector beleeft hoogtijdagen en dat zie je terug in een krapte op de arbeidsmarkt. De vraag naar goed personeel neemt steeds meer toe, dus plaats nu uw vacature op Vastgoedjournaal.nl om in contact te komen met de beste vastgoed- en bouwprofessionals. 

Vastgoedjournaal is dé vacaturebank, gespecialiseerd in de vastgoedsector. Wij garanderen een directe verspreiding van uw vacatures onder de juiste doelgroep. Kom in contact met vastgoedprofessionals die aansluiten bij uw wensen en uw organisatie. Via de vacaturebank van Vastgoedjournaal kunt u uw beschikbare functies marktbreed in de vastgoedsector onder de aandacht te brengen.

Bouwvacatures
Behalve vastgoedvacatures, biedt Vastgoedjournaal ook ruimte aan bouwvacatures. Wie op zoek is naar een functie als bijvoorbeeld bouwkundige, projectleider, werkvoorbereider of uitvoerder, die kan deze specifiek op de bouw toegesneden vacatures nu ook vinden op Vastgoedjournaal. Onder het tabje 'bouwvacatures' kan er via de handige zoekfunctie kan gezocht worden op plaats, functie, ervaring en soort dienstverband.

Heeft uw organisatie ook een functie openstaan of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het plaatsen van een vacature? Neem contact op met Carole Hendriks via carole@vastgoedjournaal.nl voor meer informatie.

Vacaturenieuwsbrief
Iedere week komt er een tiental nieuwe vacatures bij op onze vacaturewebsite. Via onze dagelijkse nieuwsbrieven worden de nieuwste vacatures onder de aandacht gebracht bij onze lezers. Speciaal in het weekend is er een specifieke Vacaturenieuwsbrief met daarin een overzicht met alle recente vacatures.


Op zoek naar uw droombaan? Hieronder een greep uit het vacatureaanbod:

Alle openstaande vastgoedvacatures vindt u terug onder het kopje Vacatures, klik hier.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022