Storage Share opent tweede locatie in Utrecht

Sinds kort biedt opslagplatform Storage Share (tijdelijke) opslagruimte aan in Utrecht, in het kantoorpand aan de Kanaalweg 86 naast de Belastingdienst in de wijk Welgelegen. Het is de tweede locatie van Storage Share in Utrecht. De nieuwe opslaglocatie is voornamelijk geschikt voor de opslag van particuliere inboedels.

Storage Share is een platform dat opslagruimtes in leegstaande kantoren aanbiedt aan particulieren die hun inboedel willen opslaan. Het platform van Storage Share helpt niet alleen particulieren aan een opslagruimte, maar ook vastgoedeigenaren met het verhuren van leegstaande panden.

Door met deze twee partijen te werken biedt Storage Share opslagruimtes aan die naar eigen zeggen tot 50% goedkoper zijn dan traditionele opslagaanbieders.

Reacties
Het leegstaande kantoor van circa 1.000 m2 bevindt zich in de wijk Welgelegen aan de Kanaalweg 86. Het is daarmee de tweede locatie van Storage Share aan de Kanaalweg in Utrecht.

Leegstandsbeheerder Bewaakt & Bewoond is verantwoordelijk voor het tijdelijke beheer van deze locatie totdat transformatie/herontwikkeling gaat plaatsvinden.

Ernst Wilton, van Bewaakt & Bewoond: “Door de samenwerking met Storage Share aan te gaan, bieden wij niet alleen werk- en kantoorplekken aan, maar ook opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Op deze manier kunnen we tijdelijk invulling geven aan alle ruimtes binnen het pand”.

Tom de Keijzer, acquisiteur bij Storage Share “Door deze samenwerking draagt iedereen zijn steentje bij aan een duurzame invulling van leegstaand vastgoed. Daarnaast kunnen wij bewoners van het centrum een opslaglocatie om de hoek aan bieden. Dat zijn twee vliegen in één klap!”

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022