Jan van Zuijlen toegetreden als partner bij BLOC

Jan van Zuijlen toegetreden als partner bij BLOC

Sinds 1 februari 2019 is Jan van Zuijlen MSRE MRICS toegetreden als nieuwe partner bij Next Generation Developer BLOC uit Rotterdam. Als initiatiefnemer van de duurzame mix-use ‘ecosystemen’ The Dutch Windwheel, The Dutch Mountains en The Gallery zet BLOC in op een versnelling van haar groei. 

Lennart Graaff: "Dit is precies de impuls die we nodig hadden. We zijn met BLOC nu 4 jaar onderweg en gaan een volgende fase in. We hebben een hoop projecten op stapel staan en om die te verwezenlijken hebben we iemand nodig die onze ambities deelt en begrijpt, die allround verstand heeft van vastgoed, die toegang heeft tot een groot netwerk en ook nog eens kan helpen onze onderneming te runnen. Al direct na de eerste gesprekken wisten we dat we met Jan wilden werken."

"Er zit zoveel energie in dit bedrijf, het spat ervan af. Er is een hele brede mix van kennis aanwezig en een grote variatie aan projecten gericht op mobiliteit en de energietransitie: van de Dutch Delta Cruise Port en de CO2 Smart Grid tot het halen van warmte uit datacenters en het convenant Klimaatadaptief bouwen. En bovendien een hele waslijst aan super innovatieve vastgoedontwikkelingen, die overigens ook zeer divers zijn", aldus Van Zuijlen.

Van Zuijlen is lid van het Strategy Team bij Sociëteit Vastgoed, actief lid bij Holland Property Plaza, maakt onderdeel uit van het Q-team van VGME en is Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors.

Achtergrond
Van Zuijlen is onder meer werkzaam geweest bij K&O Property Management BV als Commercieel Directeur en bij TRIUVA Netherlands als Director Asset Management Europe. Aldaar was hij verantwoordelijk voor het asset en property management van vastgoedportefeuilles, het coördineren van aan- en verkoop activiteiten, alsmede het organiseren en inrichten van het vastgoedmanagement. Bij TRIUVA Netherlands was hij laatstelijk actief als Director Investor Relations en zette hij vastgoedfondsen op en onderhield hij relaties met beleggers.

Reacties