Vastgoed Belang helpt bij belastingaangifte

Vastgoed Belang, de vereniging van vastgoedbeleggers, organiseert een aantal bijeenkomsten waarbij in samenwerking met KPE en Deloitte Belastingadviseurs BV beleggers worden geholpen met hun belastingaangifte die immers voor 1 april 2011 bij de fiscus moet zijn ingediend. De praktijk leert dat velen dit ervaren als een tijdrovend karwei.

Deze bijeenkomsten ‘Vastgoed en de aangifte inkomstenbelasting' die voor iedereen toegankelijk zijn, vinden op een aantal data in maart en locaties plaats.

Tijdens deze avonden gaan de specialisten van Deloitte nader in op de punten die specifiek de aandacht verdienen bij de verwerking van vastgoed in de aangifte inkomstenbelasting. Hierbij komen o.a. aan de orde: ‘box 1/box 3-problematiek' en de waardering van het vastgoed in box 3. Met name dit laatste punt zal uitgebreid aan de orde komen, aangezien de aangifte inkomstenbelasting 2010 de eerste aangifte is waarin het vastgoed gewaardeerd dient te worden volgens de nieuwe waarderingsvoorschriften. De specialisten van Deloitte zorgen ervoor dat u na het bijwonen van de bijeenkomst volledig op de hoogte bent van deze nieuwe regeling.

Voor meer informatie over tijden en locaties: klik HIER.Reacties


Laatste nieuws