Lammertink van Heembouw: 'Innovatie is een vast onderdeel geworden van onze cultuur'

Lammertink van Heembouw: 'Innovatie is een vast onderdeel geworden van onze cultuur'

Met regelmaat interviewt Holland ConTech & PropTech de beslissers uit de bouw en vastgoed over succesvol innoveren en samenwerken met start-ups. Wouter Truffino van Holland ConTech & PropTech praat met Peter Lammertink, directeur bij Heembouw, over het innovatieproces bij Heembouw en hoe het bedrijf open staat voor een innovatieve cultuur.

Een interview met Peter Lammertink, directeur bij Heembouw en tevens 1e lid van Holland ConTech & PropTech. Lammertink praat over het innovatieproces bij Heembouw en de ontwikkeling die de organisatie heeft doorlopen: van open staan voor innovatie naar innovatieve cultuur. Hij wil met Heembouw vooroplopen op de digitale snelweg. Innoveren is wat hem betreft succesvol als je met de vernieuwing waarde kunt toevoegen voor de klant.

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomst vaste business. Meer weten? Bezoek http://www.contechproptech.nl/

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering