Nieuwe rol voor Joris Quaedflieg bij Bureau Stedelijke Planning

Nieuwe rol voor Joris Quaedflieg bij Bureau Stedelijke Planning

Joris Quaedflieg neemt als teammanager Economie & Commercieel Vastgoed een nieuwe rol op zich binnen Bureau Stedelijke Planning BV. Quaedflieg is ruim tien jaar in dienst bij het onderzoeks- en adviesbureau en richtte zich de afgelopen jaren op het uitbouwen van de projectmanagementtak van het bureau.

Ook werkte hij onder andere als Senior Adviseur Economie en was hij als projectmanager betrokken bij diverse opdrachten voor gemeente Den Haag, Kampen en Vlaardingen.

Quaedflieg: “De kantorenmarkt, de herstructurering van verouderde bedrijventerreinen naar toekomstbestendige werklocaties en een optimale combinatie van wonen én werken in de stad zijn belangrijke pijlers voor team Economie & Commercieel Vastgoed. Ik neem mijn praktijkervaring als projectmanager van complexe gebiedsontwikkelingen mee naar het team Economie en Commercieel vastgoed en kijk ernaar uit onze werkzaamheden verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld op het gebied van economische visies en langdurige ondersteuning bij de uitvoering van economische agenda’s”.

Reacties