Storage Share opent tweede locatie in Alphen aan den Rijn

Storage Share opent tweede locatie in Alphen aan den Rijn

Opslagplatform Storage Share verhuurt in Alphen aan den Rijn circa 900m2 voormalig kantoorruimte als opslagruimte. De kantoorruimte aan de Handelsweg behoort tot de tweede locatie van Storage Share in Alphen aan den Rijn.

Storage share is gespecialiseerd in de verhuur van leegstaand vastgoed als opslagruimte. Volgens Julian Doorten, medeoprichter van Storage Share, neemt de vraag naar opslagruimte voor particulieren en bedrijven toe. 

Het gaat om het leegstaande kantoorpand aan de Handelsweg 20 te Alphen aan den Rijn waar voorheen Rutex Logistics gevestigd zat. Julian Doorten verwacht dat de ruimte snel gevuld zal zijn. “Wij zien dat de vraag naar opslagruimtes zich niet langer beperkt tot de grote steden, maar ook in de middelgrote steden is behoefte aan kwalitatieve en betaalbare opslagruimtes. De ruimtes weten we snel vol te krijgen vanwege onze kennis van de doelgroep en onze marketingstrategieën", aldus Doorten.

Nu dertig locaties
Storage Share verhuurt op ongeveer dertig locaties leegstaand vastgoed als (tijdelijk) opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Dit zijn regelmatig kantoren die langdurig leegstaan. Storage Share werkt veel met grote nationale en internationale vastgoedpartijen.

De bestaande kantoorruimtes worden zonder grote investering getransformeerd en als opslagruimte gebruikt. Doorten: “Daarmee creëren we direct waarde voor de eigenaar. Tevens hanteren we een opzegtermijn van één maand met huurders waardoor de eigenaar flexibel blijft.” 

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special