Grote krachtenbundeling van vier vastgoedonderhoudsbedrijven

 Grote krachtenbundeling van vier vastgoedonderhoudsbedrijven

Recent werd op het hoofdkantoor van Koers Groep in Barendrecht het contract ondertekend waarmee KetenKracht, de krachtenbundeling van vier gerenommeerde vastgoedonderhoudsbedrijven, formeel werd bevestigd. Koers Groep, Hartman Totaalonderhoud, Mampaey Installatietechniek en Cazdak Dakbedekkingen, willen hiermee inspelen op de groeiende vraag naar totaalonderhoud. Eén partij die de opdrachtgever volledig kan ontzorgen.

Harold Koers, algemeen directeur van Koers Groep: “Door de formele onderstreping van ons samenwerkingsverband willen we ons als KetenKracht zichtbaarder manifesteren richting opdrachtgevers. En ook duidelijker laten zien dat ketensamenwerking op gebied van vastgoedonderhoud wat ons betreft de toekomst heeft. Want nauwere samenwerking met zowel onderhoudspartners, als met de opdrachtgever biedt meerwaarde voor alle betrokken partijen. Wij worden als ketenpartners continu gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen voor processen en producten. Terwijl de opdrachtgever meer dan bij traditioneel aanbesteden profiteert van betere kwaliteit en lagere kosten. De opdrachtgever heeft te maken met één aanspreekpunt en één verantwoordelijke contractpartij, waardoor hij niet alleen minder indirecte kosten heeft, maar ook niet te maken heeft met onderaannemingsopslagen.“

Integrale aanpak
KetenKracht maakt vastgoedonderhoud beheersbaar en voorspelbaar en richt zich op integraal vastgoedmanagement voor opdrachtgevers zoals woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, vve’s, projectontwikkelaars en overheden. Daarbij kan ze het hele traject verzorgen. Van beheer en onderhoud, tot verbetering en herontwikkeling van vastgoed. Van vloer tot dak, van gevel tot installaties. Niet voor niets vormt KetenKracht de krachtenbundeling van vier gerenommeerde partijen met elk hun eigen specialisme.

Daardoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de individuele expertise van de samenwerkende partijen en kunnen projecten slimmer worden aangepakt, gepland en uitgevoerd. Met minder risico’s en minder faalkosten. Waarbij de randvoorwaarden en uitgangspunten van de opdrachtgever wat betreft vastgoedkwaliteit, bewonerswaardering en rendementseisen, voorop staan. Met als resultaat een stabiele, meetbare kwaliteit tegen minder kosten. Want door betere samenwerking dalen niet alleen de aan- en afloopkosten, en de overheadkosten, maar ook de advieskosten.

Op de foto van links naar rechts: Robbert Boset, CEO Mampaey installatiebedrijven, Harold Koers, DGA Koers Groep, Pieter Roterman, directeur Cazdak dakbedekkingen en Richard van Mierlo, DGA Hartman totaalonderhoud.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen