Yield Plus nieuwe beheerder van De Schiecentrale in Rotterdam

Sinds 1 januari 2019 is Yield Plus de nieuwe beheerder van De Schiecentrale in Rotterdam. Deze voormalige elektriciteitscentrale werd eind vorig jaar door Dudok Groep uit Dordrecht gekocht.

Voor eigenaar Dudok Groep en beheerder Yield Plus is dit het eerste object waarvoor een samenwerking wordt gestart. Yield Plus is verantwoordelijk voor management van de servicekosten en het administratieve-, financiële- en technische beheer. Vorig jaar is door hen al een uitgebreide analyse naar de servicekosten uitgevoerd.

Meer dan 100 bedrijven
Dit unieke object in het Lloydkwartier, gebouwd in 1904, is gedeeltelijk rijksmonument en was voorheen eigendom van de gemeente Rotterdam. In de Schiecentrale zijn een hotel, woningen en meer dan 100 bedrijven gevestigd. De omvang van het complex bedraagt ongeveer 35.000m2 en biedt onderdak aan veel ondernemingen in de creatieve industrie.

Yield Plus is vastgoedbeheerder van ongeveer 180 objecten in Nederland. Zij zullen nauw contact onderhouden met de huurders en gebruikers van het gebouw. Onderdeel van de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening is de frequente aanwezigheid van een vaste Facility manager op locatie. Klanten kunnen daarnaast bij vragen 24 uur per dag terecht bij de Servicedesk van Yield Plus.



Reacties


Laatste nieuws