Fusie tussen twee advocatenkantoren leidt tot nieuwe grote speler

Fusie tussen twee advocatenkantoren leidt tot nieuwe grote speler

Op 1 januari 2019 zijn La Gro Advocaten en Geelkerken Linskens Advocaten gefuseerd. De vijftien partners hebben unaniem ingestemd met een fusie van beide kantoren. De nieuwe naam van het kantoor is La Gro Geelkerken Advocaten B.V.

Beide fusiepartners waren al sterke regionale spelers, maar deze stap brengt hen in de landelijke Top 40 van advocatenkantoren. La Gro Geelkerken heeft 48 advocaten en is met vijf vestigingen (Den Haag, Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden) sterk vertegenwoordigd in de Randstad.

Bestuursvoorzitter Caroline de Weerdt is verheugd met deze krachtenbundeling: “De groeiende complexiteit van de samenleving en de dynamiek van de markt vragen om diepgaande juridische kennis. Deze fusie sterkt ons in de ambitie om die expertise continu te ontwikkelen en te onderhouden. De specialisaties van onze kantoren versterken elkaar, met een stevig accent op ondernemingsrecht, vastgoed en overheid, en arbeidsrecht.”

Rijke historie
De fusie brengt twee kantoren met een rijke historie samen. Geelkerken Linskens Advocaten werd al in 1902 gevestigd in Leiden; elf jaar later volgde de oprichting van La Gro Advocaten in Bodegraven. 

Reacties