Januari in het teken van het thema Innovatie

Januari in het teken van het thema Innovatie

VJ trapt 2019 af met een nieuwe themamaand. Zo zal januari in het teken staan van Innovatie. In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen hierover. 

Zo lichten we een aantal innovatieve tools uit, zoals een nieuw rekenmodel voor duurzaam beleggen. En wat wordt de trend die de grootste impact zal hebben in het nieuwe jaar? We zetten 15 proptrends voor u op een rij.

Maar dit zijn niet de enige artikelen, in de loop van de maand zal de corner verder worden gevuld met relevante nieuws- en achtergrondverhalen die betrekking hebben op het thema Innovatie.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor deze themamaand? Mail dan de redactie op redactie@vastgoedjournaal.nl. Meer weten over onze themamaanden? Klik hier voor een overzicht van alle themamaanden. 

Reacties
Dossier Themamaand

November in het teken van het thema Vastgoedbeheer

De maand november is aangebroken, dus dat betekent VJ deze maand in het teken staat van Vastgoedbeheer.  In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen hierover. 

1 november 2018 om 08:50 | 1 min

In oktober staat zorgvastgoed centraal

Een nieuwe maand is weer start, dus staat er bij VJ weer een nieuw thema centraal. Deze maand aandacht voor zorgvastgoed. In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen hierover. 

1 oktober 2018 om 09:00 | 1 min

Maart in het teken van vastgoedfinanciering

De maand maart is aangebroken, dus trapt VJ af met een nieuw thema. De komende weken staat de themacorner op onze homepage in het teken van Vastgoedfinanciering. Wilt u weten wat voor interviews en achtergrondverhalen u kunt verwachten? Lees dan verder.

1 maart 2018 om 09:42 | 2 min