Fijne feestdagen! VJ blikt samen met u terug op 2018

We wensen u namens het team van Vastgoedjournaal fijne feestdagen! De redactie blikt rondom de feestdagen met diverse eindejaarsspecials terug op 2018 en vooruit op 2019. Hieronder vindt u wat en wanneer u kunt verwachten.

  • Vandaag publiceerden we een overzicht van het belangrijkste nieuws in het eerste kwartaal van 2018. De andere drie kwartalen volgen nog. Daarnaast publiceerden we een artikel met daarin de juridische zaken die de sector dit jaar bezighielden
     
  • Aankomende donderdag 27 december publiceren we de 18 mooiste interviews en reportages van het jaar, het eerste deel van een tweeluik met drie vragen aan verschillende vastgoedprofessionals en het nieuwsoverzicht van het tweede kwartaal.
     
  • Aankomende vrijdag 28 december publiceren we de Tops & Flops van 2018, het tweede deel van een tweeluik met drie vragen aan verschillende vastgoedprofessionals en het nieuwsoverzicht van het derde kwartaal.
     
  • Volgende week maandag 31 december publiceren we de vastgoedprojecten en -professionals die dit jaar in de prijzen vielen, de grootste vastgoeddeals van het jaar en het nieuwsoverzicht van het vierde kwartaal.

Foto: Created by Freepik.
 



Reacties


Laatste nieuws