Henk-Jan Kruidenier onder eigen vlag verder als leisure taxateur

Henk-Jan Kruidenier gaat vanaf januari 2019 verder als zelfstandig taxateur onder de vlag van zijn nieuw opgerichte kantoor: Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij en Taxatie.

Zijn specialistische kennis en ervaring in leisure vastgoed deed hij gedurende ruim twaalf jaar op bij van een van de grotere kantoren op dit terrein: Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij. Kruidenier richt zich op taxaties van exploitatie gebonden vastgoed in de dag- en verblijfsrecreatieve sector in heel Nederland.

Specialistische kennis
''Het beroepsveld van de vastgoed taxateurs maakt een substantiële professionaliseringsslag door'', vertelt Kruidenier. ''Vanuit het werkveld en de banken is er in toenemende mate vraag naar aantoonbaar specialistische kennis van bepaald vastgoed. Leisure is een ruim begrip voor veel soorten bedrijven en vastgoed. Leisure en toerisme hebben ook een steeds belangrijker aandeel in het gebruik van vastgoed en grond in Nederland.''

Kruidenier richt zich overwegend op de eigen gebruikssituatie van bedrijfsmatig exploitatiegebonden vastgoed in de verblijfsrecreatie zoals campings, recreatieparken en bungalowparken. Maar ook nieuwe ontwikkelingslocaties en beleggingsportefeuilles, zoals CV’s en verhuurde centrale voorzieningen op recreatieparken, waarbij de exploitatie in handen is van landelijke verhuurorganisaties, behoren tot zijn werkterrein. In de dagrecreatie is er brede ervaring op gebied van met name golfbanen, jachthavens, zeilscholen, zwem-, fitness en wellness bedrijven en sportfaciliteiten maar ook attractieparken, dierentuinen en andere dagrecreatie-bedrijven. “Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Wat gaat blijven is mijn manier van werken: betrouwbaar en kwaliteit leveren.”

Professionele taxatiediensten
Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij en Taxaties is een RICS Registered Firm. Henk-Jan Kruidenier is NRVT geregistreerd Bedrijfsmatig Vastgoed taxateur Groot Zakelijk Vastgoed, RICS registered Valuer en Recognised European Valuer. Dit betekent dat professionele taxatiediensten worden geleverd volgens actuele Internationale en Europese standaarden. Makelaardij en adviesdiensten maken eveneens onderdeel uit van de bedrijfsactiviteiten.
 



Reacties


Laatste nieuws